Guest Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Wiem ze moze miejsce jest nietypowe, ale daje to gdzie sie da - nigdy nie wiadomo gdzie reklama zadziala Otoz mam na sprzedaz mangi Naruto tomy 1-20 w b. dobrym stanie (chwilowo nie mam aparatu, ale jesli ktos bedzie chetny to moge dodac zdjecia) w cenie 10zl/tom + wysyłka ok. 8-9zl. Chce im znalezc nowy dom bo wybieram sie na studia do Poznania i wtedy juz beda tylko lezec w szafie i sie kurzyc - a jako przyszly biedny student kasa sie przyda na utrzymanie w nowym miesce, wiec trzeba cos tam odlozyc Wiec jesli ktos by chcial - moze zna kogos kto by chcial - to piszcie tu, gg - 6221570 - albo skype - Suicide745 - pozytywny odzew mile widziany!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Coz... Skorzystam z okazji. Jesli ktos ma dziecko ktore lubi komiksy z serii "Gigant" to mam do sprzedania ~110 komiksow (lub sam lubi). Wszystkie numery sa sprzed kilku/kilkunastu lat. Zainteresowanych prosze o kontakt przez MMATycoon . Pochwal sie przy okazji na jakie studia i na jaki kierunek idziesz Bragi~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Jestem po technikum logistycznym, wiec na logistyczne Nie zbyt mi sie widzi zaczynanie nauki czegos od zera xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts