Guest Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Witam, ciesze się że wkońcu możemy znaleść w jednym miejscu i pogadać ;D Co tam!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Coz, wymagalo to nieco pracy ale udalo mi sie zalatwic dla nas miejsce Jestem w trakcie tlumaczen najwazniejszych rzeczy dla was i postaram sie tez zalatwic nam polskie znaki, bo zauwazylem ze ich brak utrudnia czytanie xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Witam No szkoda, ze bez polskich znakow, bo trzeba bedzie uwaznie bardzo pisac ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Ja rowniez witam A do braku polskich znakow sie juz przyzwyczailem, w alliance'owym chatboxie tez sie z reguly z nimi cuda dzieja. BTW - kiedys tez zabieralem sie za polski poradnik dla nowych managerow, jesli znajde u siebie to co napisalem to podesle, moze sie nada, zeby dorzucic do juz istniejacego tutoriala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Coz, rozmawialem z Mike'iem, jeśli znajdziemy sposob na dodanie na forum polskich znakow to mozemy mu dac znac i sprobuje cos z tym zrobic, takze jesli ktos wie cos o tym to napiszcie tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Witam! Wydaje mi sie ze naprawde maly odsetek polskich graczy uzywa forum gry. Wlasciwie to gra raczej stosunkowo malo polakow. Ale dobrze jest miec w koncu wlasne podforum . Bragi~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Dolaczylem akurat dnia kiedy powstalo Polskie forum, oby na szczescie,pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 i gitara hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 WItam Panowie! Szkoda, ze tak pozno te forum. Bedzie wchodzone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renzor Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 dobrze jest , zawsze bedzie o czym poklepac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Siamno fajna inicjatywa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilpipka Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Czesc. Super, ze poswiecono nam kawalek forum. Mam nadzieje, ze zrobia takze miasto Warszawa lub jakies inne Polskie... Mam do Was mala prosbe. Jestem nowym menadzerem, ale pojecie o grze mam spore, zawodnikow dobrze prowadze.. W ciagu ostatnich kilku miesiecy nie gralem.. stracilem kontrakty itp. i zwiazku z tym nie mam pieniedzy na ich rozwoj. Mogli byscie mi cos podrzucic? jak ustawie sie finansowo i zaczne zarabiac to bede staral sie wam oddac pozyczona kase... Pozdrawiam i licze na pomoc rodakow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Watpie zeby dodali nowe miasto, nie ma takiej potrzeby patrzac na ekonomie gry. Bylo walkowane kilkadziesiat razy na forum juz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 Siema. Nowy w grze, ale mam nadzieję, że jakoś wkręcę się w społeczność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 Witam Panowie. Wlasnie odkrylem te gre i zaczynam sie w nia zaglebiac. Mam nadzieje, ze wkrotce zaczne walczyc wygrywac, a na razie czerpie z Waszej wiedzy na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Trochę ucichło tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Prawie na każdym podforum jest cicho niestety. Mało graczy używa forum, jednakże w ostatnich dniach z powodu "spin & win" ilość pisanych postów wzrosła kilkukrotnie. Może przełoży się to też na aktywność na naszym polskim podforum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belizariusz Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Witam gram już pół roku i dopiero teraz odkryłem, że mamy własne podforum szkoda, że tak późno to zauważyłem. Może mniej błędów bym popełnił ,ale jak to mówią doświadczenie to suma wszystkich błędów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Mamy polskie znaki? D: ąćśęó Od kiedy? X.x Witamy, witamy Mam nadzieję że polskie podforum ci pomoże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Najprawdopodobniej od update'u forum które miało miejsce z 1-1.5 miesiąca temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Lol...pisałem do Mike'a o tym niedługo po utworzeniu naszego podforum, mówił że nie ma pojęcia jak to zrobić... .-. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Wydaje mi się że firma zajmująca się hostingiem robiła aktualizacje i przeniesienie strony lub ktoś kogo Mike do tego wynajął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Mniejsza z tym - wreszcie mamy polskie znaki i można pisać po ludzku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sohito Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 witam wszystkich jestem w grze od prawie roku, ale po poczatkowych przyzwoitych wynikach przyszla olewka z braku czasu, pozniej nie moglem sie zebrac w sobie... no, ale mam nadzieje ze do teraz mam pytanie- czy jest jakis sposob na VIPa bez placenia gotowka/przelewem? przydaloby sie chocby dla zwiekszenia liczby zawodnikow, zwlaszcza teraz, gdy chcialbym sie skupic na wyciaganiu obecnych zawodnikow na prosta Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Jest. Kupienie VIP za kasę za gry. 300-350k za 3 miesiące -> temat. Lub możesz zaoferować się do trzymania na swoim "company slot" czyjegoś biznesu, np. prywatnej siłowni w zamian za VIP i miejsce w siłowni dla twoich zawodników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts